Bezlepkové palačinky
Potřebné ingredience
100 g směs na pečení bábovky "Il Pane di Anna" 100 ml mléka 2 vejce 1 lžičku másla 1 lžičku cukru
Postup přípravy
Dejte do mísy mouku a cukr. Poté, co byly dobře promíchány, utvořte ve středu jamku, přidejte vejce a rozpuštěné máslo. Dobře promíchejte metličkou a přidejte mléko, po troškách, tak, aby se nevytvořily hrudky. Zatím ohřejte nepřilnavou pánev, a až bude teplá, nalejte do ní malou naběračku těsta, nahybáním pánvičky do všech stran nechte těsto rovnoměrně rozlít po pánvičce v tenké vrstvě (směs by měla být tekutá). Opečte palačinku po obou stranách a hotové skládejte jednu na druhou na talíř. Jakmile jsou palačinky opečeny, si můžete ochutit různými způsoby: posypeme moučkovým cukrem, naplníme marmeládou, krémem nebo ovocem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé