Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Bezlepkový nadýchaný citrónový dort

0.0
Bezlepkový nadýchaný citrónový dort

Potřebné ingredience

250 g bezlepková směs na přípravu bábovky "Il Pane di Anna" , 200 g cukru 150 g žloutku+ 125 g celé vajíčko 50 g rozpuštěného másla nastrouhaná kůra ze 2 citronů

Postup přípravy

Vyšlehejte cukr s vejci, vaječnými žloutky a citronovou kůru. Pomalu přidávejte směs na pečení bábovky " Il Pane di Anna" a opatrně promíchávejte od shora dolů. Nakonec pomalu přidejte rozpuštěné máslo. Vytřete máslem formu na pečení, vlijte směs, dejte do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečte dobu 30 minut. Vyzkoušejte párátkem, zda je propečeno, případně prodlužte dobu pečení.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie