Bezlepkový nadýchaný citrónový dort
Potřebné ingredience
250 g bezlepková směs na přípravu bábovky "Il Pane di Anna" , 200 g cukru 150 g žloutku+ 125 g celé vajíčko 50 g rozpuštěného másla nastrouhaná kůra ze 2 citronů
Postup přípravy
Vyšlehejte cukr s vejci, vaječnými žloutky a citronovou kůru. Pomalu přidávejte směs na pečení bábovky " Il Pane di Anna" a opatrně promíchávejte od shora dolů. Nakonec pomalu přidejte rozpuštěné máslo. Vytřete máslem formu na pečení, vlijte směs, dejte do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečte dobu 30 minut. Vyzkoušejte párátkem, zda je propečeno, případně prodlužte dobu pečení.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé