KLASICKÝ KRÉMOVÝ K NAROZENINÁM
Potřebné ingredience
JEN PRO ISNSPIRACI
Postup přípravy
Kakaový a vanilkový korpus, každý prořezaný na dvě poloviny. Na spodu dortu je jedna polovina vanilkového korpusu vcelku, natřený bílým krémem z mascarpone se šlehačkou, na něj natřený čokoládový krém s mascarpone a šlehačky a položené vykrojené kruhy z druhých polovin obou korpusů na střídačku. Pokaždé promazáno bílým a čokoládovým kréme z mascarpone. Jako poslední horní korpus je dána druhá polovina kakaového korpusu vcelku. Celý dort obmazán zbytkem čokoládového krému a dokončen politím čokoládovou ganache polevou. Dozdobeno marcipánovými květinkami a nugátovým krémem.
Celková váha dortu: 3 kg
Celková váha dortu: 3 kg
*
*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chalupnicka
(upraveno)
30. 11. 2015, 20:36