Zobrazit přihlášovací formulář

KLASICKÝ KRÉMOVÝ K NAROZENINÁM

0.0
KLASICKÝ KRÉMOVÝ K NAROZENINÁM

Potřebné ingredience

JEN PRO ISNSPIRACI

Postup přípravy

Kakaový a vanilkový korpus, každý prořezaný na dvě poloviny. Na spodu dortu je jedna polovina vanilkového korpusu vcelku, natřený bílým krémem z mascarpone se šlehačkou, na něj natřený čokoládový krém s mascarpone a šlehačky a položené vykrojené kruhy z druhých polovin obou korpusů na střídačku. Pokaždé promazáno bílým a čokoládovým kréme z mascarpone. Jako poslední horní korpus je dána druhá polovina kakaového korpusu vcelku. Celý dort obmazán zbytkem čokoládového krému a dokončen politím čokoládovou ganache polevou. Dozdobeno marcipánovými květinkami a nugátovým krémem.

Celková váha dortu: 3 kg

*

*

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 30. 11. 2015, 20:36
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie