(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pudinková bucha
Potřebné ingredience
4-5 čokolávých nebo kakaových pudinků (podle velikosti plechu)
4 větší vejce (5 malých)
1 prášek do pečiva
1 hrnek cukru moučky
1 hrnek oleje
- 2 zakysané smetany
2 vanilkové cukry
- 2-3 šlehačky ke šlehání (podle toho jak chcete buchtu vysokou)
- granko na posypání
Postup přípravy
Pudinkový prášek, vajíčka, prášek do pečiva, cukr a olej smícháme dohromady. Nejlépe je vyšlehat směs ručním šlehačem (aby se cukr rozpustil). Vzniklou směs vylijeme na vymazaný plech (pokud máte nepřilnavý např. od Tescomy, nemusíte vysypávat) a necháme upéct. Buchtu pečeme cca 30 minut. Dávejte pozor, buchta rychle vyběhne, musí se hlídat aby se nepřipálila.
TEPLOU buchtu potřeme zakysanými smetanami smíchanými s vanilkovými cukry.
Buchtu necháme vychladnout.
Ušleháme šlehačky a potřeme jimi VYCHLADLOU buchtu. Nakonec posypeme grankem.
Buchta chutná skoro jako tyramisu.. Než ji budete péct pro někoho "naostro" tak si ji raději vyzkoušejte. Kolegyni se napoprvé nepovedla :o)
Dobrou chuť.
TEPLOU buchtu potřeme zakysanými smetanami smíchanými s vanilkovými cukry.
Buchtu necháme vychladnout.
Ušleháme šlehačky a potřeme jimi VYCHLADLOU buchtu. Nakonec posypeme grankem.
Buchta chutná skoro jako tyramisu.. Než ji budete péct pro někoho "naostro" tak si ji raději vyzkoušejte. Kolegyni se napoprvé nepovedla :o)
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé