Zelňačka, po které nebolí břicho :-)
Potřebné ingredience
Koho bolí břicho po klasickém kysaném zelí jako mě a přesto si rád občas zelňačku dá, tady je recept, který jsem si upravila pro sebe a mám vyzkoušeno, že žádný břichobol nenastane :-) Základem je zelí pro diabetiky ve sklenici od Hamé. Diabetik nejsem, ale toto dia zelí už je ochucené a upravené a je základem úspěchu. Prodává se jen v menší sklenici, ale větší hrnec zelňačky z ní navaříte. Potřebujeme: 1 sklenice bílého dia zelí od Hamé, sůl, pepř, celý i drcený kmín, cibuli, měkkou paprikovou klobásu (třeba Kovářskou), mletá sladká paprika, hladká mouka, brambory, bobkový list, kysaná smetana na ozdobení (nemusí být) a voda a olej.
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé