Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zdravuska1
(upraveno)
9. 9. 2015, 10:23
a měla by jste postup, houby je vajíčko a rajče, klobása a jak ten klobouček? jen koukám a ten šnek? houby už vidím dole ale co ten šnek???? jak na něj
petrulka
(upraveno)
9. 9. 2015, 10:34
@zdravuska1
Tenhle jedlý není, ale určitě by šel udělat z parenice, toho slovenského uzeného sýru a nějaké klobásky..co, Mony?
Monnique
(upraveno)
18. 9. 2015, 8:59
@petrulka
Stoprocentně...nebo jsem ho chtěla zkusit upéct z toho těsta na housky...to by taky šlo...ale nakonec jsem toho šmejda sebrala z poličky
hantonie
(upraveno)
8. 9. 2015, 14:50
Moniko, moc děkuji za rady Petra
hantonie
(upraveno)
7. 9. 2015, 12:56
no pániiiii ten je krásnýýýýý , Moni, nebyla by jste od té dobroty a nepísla by jste mi postup a z čeho všeho je ta nádhera udělaná??Houby jsem už pochopila ale to ostatní....??? recept na chlebík a máte ho naplněný??Tráva je obarvená pomazánka a i potok. Jediné, na co si netroufnu je ten hlemýžd´ , ten je super díky moc Petra hantonie@seznam.cz
Monnique
(upraveno)
8. 9. 2015, 12:57
@hantonie
Tak návod jsem odeslala a ještě jsem zapomněla dodat, že chleba plněný není, pro účely zabodávání klobás je lepší, když je to jen pevná placka
akin77
(upraveno)
7. 9. 2015, 9:00
Ten je super, nohy jsou mi jasné , ale marně přemýšlím, z čeho máte ty kloboučky u jedlých houbiček?
Monnique
(upraveno)
7. 9. 2015, 10:48
@akin77
Je to jakési těsto na dalamánky, ale může být i na normální housky, v podstatě určitě na jakékoliv pečivo...a pak stačí trocha hnědého potravinářského barviva rovnou přimíchat do vody, kterou přidám do těsta a nevytvaruju housky, ale pokoušela jsem se o kloboučky :D.
akin77
(upraveno)
7. 9. 2015, 11:29
@Monnique
Aháááá, já pořád přemýšlela, jaká uzenina je ve tvaru koule , díky!
DanušaP
(upraveno)
7. 9. 2015, 10:52
@Monnique
ou ou... to je špica.. to někdy zkusím
Monnique
(upraveno)
7. 9. 2015, 12:00
@DanušaP
a ani moc pracný to není...podklad je chleba upečenej v plechu na pečícím papíře, abych měla jistotu, že to půjde ven, dobře se do něj řeže a z kila mouky je tak akorát aby to tam všechno drželo bez lepení a bez párátek :D.