Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Ovocný triffle s rýžovými chlebíčky Silouette

0.0
Ovocný triffle s rýžovými chlebíčky Silouette

Potřebné ingredience

250 gramů tvarohu, 200 gramů kysané smetany, 300 gramů různého ovoce podle vlastní chuti, plátky mandlí, rýžové chlebíčky Silouette, třtinový cukr na doslazení

Postup přípravy

Nejprve si připravím krém jednoduchým smícháním tvarohu a smetany, podle chuti a použitého ovoce přidám cukr. Na dno velké skleněné nádoby si vyskládám nejprve vrstvu ovoce, přeliji ji částí připraveného krému, na ní dám rozdrobené rýžové Silouette s plátky mandlí. Pak přidám opět vrstvu krému, ovoce a pokračuji, dokud nebudu mít mísu plnou. Poslední vrstvu pak tvoří naaranžované ovoce spolu s mandličkami. Triffle lze rozdělit i do malých pohárků jako skvělý dezert pro návštěvu.

Dezert nechám v lednici minimálně přes noc, aby byl co nejlépe proleželý.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie