Špenátová roláda - jednoduché, výborné

Potřebné ingredience
vepřové, kuřecí nebo krůtí maso ( dle chutě ), špenátové listy - nejlépe se mi hodí "Bonduel", sůl, pepř, česnek, vajíčko, niť,
Postup přípravy

Po rozklepání, osolení a opepření masa připravím špenát ( každý dle své chuti ). Já ho solím, česnekuji a přidávám jedno vajíčko.

Hotový špenát dám na předem připravené masíko

Obalím do nitě, nebo někdo jen zapíchám malé kovové špejle. Nití mi to však drží víc. Horší je pak to rozmotávání, ale ještě se mi nestalo, aby se mi roláda rozpadla

Připravené, zabalené dám do trouby.

Konečná úprava. Dnes nic moc, neb jsem chvátala, tak jsem se se zdobením na talíři moc nepárala, ale na chuti to vůbec nic nezkazilo :)))))))))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu













