Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Prsa příteli k narozkam

0.0
Prsa příteli k narozkam

Potřebné ingredience

Postupovala jsem zcela dle receptu maminky s ID 511, jen krém jsem udělala vlastní - jeden a půl hrnku mléka + 1 sáček vanilkového pudinku - tohle uvařit a nechat vychladnout, mezitím ušlehat jedno máslo s hrnkem moučkového cukru, pak vmíchávat pudink.

Postup přípravy

Viz maminka s ID 511

Jen bych po konzultaci (u mě bohužel až po vyrobení dortu) upozornila, že je třeba marcipán před potahováním mírně nahřát na topení nebo na pár vteřinek v mikrovlnce, aby byl vláčný a nepraskal. Já tohle bohužel nevěděla, a proto prsa vypadají na několika mísetch jako zjizvená :-D tak jsem to podala tak, že ta paní asi byla na plastice :-D Ale tak je to první pokus s marcipánem, příště to musí být jen lepší.

.. takhle vypadal uvnitř, s jahodama

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zuzaa 24. 3. 2008, 18:49
Jsem moc ráda, že jste s nimi slavila úspěch, příště už to se zkušenostmi půjde líp a líp!! |:o) |:o) |:o) Kdybyste tak viděla můj první dort :-D ten by byl absolutně nepublikovatelný.. bohužel v té době byl internet "v plenkách" a o nějakých radách na MMB jsem si mohla tak akorát nechat zdát ;-)
evendulinka 24. 3. 2008, 18:57
@zuzaa Tohle není úplně první dort, první s marcipánem a jinak celkově asi třetí, ten první byl na vyhození do odpadkového koše :-D S tím včera jsem byla celkem spokojená až na ty jizvy po plastice :-D, ale příště už fakt vím, jak na to |:o) A především teda děkuji Vám (Y) (F)
Alčátko 17. 4. 2008, 15:08
@evendulinka Vaclavko (Y)ses jednicka, fakt super kozicky ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie