(recept
si oblíbilo 48 návštěvníků)
STRACCIATELLA BUCHTA
Potřebné ingredience
TMAVÉ TĚSTO:
2 hrnky - polohrubé mouky,
1 hrnek - cukru,
1 hrnek - mléka,
3/4 hrnku - oleje,
1 prášek do pečiva ,
1 vanilkový cukr,
2 celá vejce,
2 lžíce kakaa,
-vše vyšlehat v hladké těsto
SVĚTLÉ TĚSTO:
2 tvarohy,
3/4 hrnku cukru,
1 hrnek mléka,
1 vanilkový puding(v prášku)-může bít i jahodový ,
1 vanilkový cukr,
2 celá vejce,
- vyšlehat do tekutějšího krému
Postup přípravy
Z tmavého těsta odlijeme 3/4 hrnku. Zbytek nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Potom po lžičkách nebo naběračkou nalijeme světlé těsto a rozetřeme, a na to nacakáme zbytem tmavého těsta z hrnku.
Pečeme asi 30-40 minut na 170stupňů.
Je to vynikající a dobrou chuť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pečeme asi 30-40 minut na 170stupňů.
Je to vynikající a dobrou chuť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
botulka
(upraveno)
25. 7. 2012, 19:45
Právě jsem ji upekla....vynikající!
Vojtula
(upraveno)
29. 3. 2011, 16:22
díky za recept asi hned upeču, protože se mi sbíhají sliny
mill79
(upraveno)
9. 11. 2012, 19:22
Přepisuji komentář. Opsala jsem si od vás recept, když jsem byla na mateřské a nyní pracuji v kuchyni a buchtičku peču jako hlavní chod k luštěninové polévce nebo jako zákusek bez kakaa, s ovocem a drobenkou a má velký úspěch Samozřejmě s tvarohem je taky mňamková. Chtěla jsem se podělit...
fordanek
(upraveno)
1. 4. 2009, 10:42
peču ji dnes již po několikáté, tato buchta slaví veliký úspěch
jakubka
(upraveno)
21. 6. 2008, 12:44
Včera jsem ji upekla a dneska už není,výborná děkujeme za recept
fordanek
(upraveno)
18. 6. 2008, 12:45
dnes jsem upekla, jdu si dát kafčo, je výbornááááá
Annett
(upraveno)
28. 3. 2008, 19:12
vynikající,famozní,co víc dodat
Terushenka
(upraveno)
24. 3. 2008, 15:08
Jéé,vy ještě ve Sváteční den pečete?To já dneska uvařila jen oběd a to ještě s tíží..