(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Kedlubnové zelí
Potřebné ingredience
1 kg oloupaných kedluben (3 větší kusy),1 lžička drceného kmínu,1 lžíce soli,2 lžíce octa,4 lžíce cukru.Na jíšku :1 lžíce sádla,1 menší cibule,2 lžíce hl.mouky.Voda na podlévání .
Postup přípravy
Kedlubny oloupeme,nahrubo nastrouháme.Přidáme kmín a sůl,podlejeme vodou.Dusíme asi15 minut.Zvlášť si připravíme jíšku :na sádle zpěníme cibuli a zasypeme hl.moukou.Osmažíme do zlatova.Přidáme do zelí,společně provaříme a dochutíme octem a cukrem.
suroviny
zelí a jíška
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé