(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rybí filé s lilky,paprikami a rajčátky
Potřebné ingredience
4 filety z tresky, 1 větší lilek,4 rajčata, 1 červená a 1 zelná paprika,1 cibule,olivový olej,zeleninový vývar,1 bobkový list,lžička fenyklových semen,1/2 lžičky tymiánu,koření na ryby,mouka na obalalení ryb
Postup přípravy
Cibuli nahrubo nakrájíme.Papriky nakrájíme na nudličky.Rajčata a lilek na kostičky. Na olivovém oleji ve větší pánvi zpěníme cibuli,přidáme zeleninu a chvíli opékáme -tak 3 až 5 minut, pak zalijeme trochou zeleninového vývaru,přidáme bobkový list, tymián a fenykl a vše dusíme 10 minut.
Do filé vetřeme koření na ryby ,obalíme s obou stran v hladké mouce a opečme na olivovém oleji ,z každé strany asi 5 minut.
Na talíř dáme zeleninu na to opečené filé.Podáváme buď s rýží nebo s brambory.
Do filé vetřeme koření na ryby ,obalíme s obou stran v hladké mouce a opečme na olivovém oleji ,z každé strany asi 5 minut.
Na talíř dáme zeleninu na to opečené filé.Podáváme buď s rýží nebo s brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ayra
(upraveno)
5. 6. 2015, 21:45
To vypadá moc dobře - vyzkouším