(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kapustovo kedlubnový nákyp
Potřebné ingredience
1 střední kapusta,2 menší kedlubny,2 rohlíky,mléko,3 vejce,sůl,pepř,kmín,asi 10 dkg másla,muškát.květ,strouhaný sýr-asi 15 dkg,kousek pórku,česnek
Postup přípravy
Nový výmysl dle toho,co jsem našla doma,obměna klasického bezmasého kapustového nákypu,snad vám bude chutnat.Kapustu rozebereme na listy a uvaříme v osolené vodě doměkka,pak vyřežeme košťály a nasekáme najemno nebo umeleme na masovém strojku.Kedlubny nakrájíme na větší kousky a uvaříme ve vodě také doměkka,pak nahrubo nastrouháme.V míse si namočíme rohlíky nakrájené na kostičky v mléce.V další míse si smícháme měkké máslo se žloutky,pak přidáme sůl,pepř,muškát a kmín,přidáme rohlíky,najemno nasekaný pórek,umletou kapustu a vyždímané najemno nastrouhané kedlubny.Přidáme česnek a kmín,asi 5 lžic jemné strouhanky a nakonec sníh z bílků,pečeme asi 40 minut při 180/190 stupních dozlatova
...
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé