Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Zapečená krkovička

0.0
Zapečená krkovička

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové krkovičky, sůl, 4-6 stroužků česneku, máslo na vymazání, 1 velká cibule. Na marinádu: 2 lžíce slunečnicového oleje, 2 lžíce sójové omáčky, 6 lžic kečupu, 1 lžička medu, 1 lžička sladké papriky, 1/2 lžičky pepře

Postup přípravy

Plátky krkovičky naklepeme, na stranách nařízneme, aby se při pečení nekroutily a z obou stran důkladně osolíme. Každou stranu potřeme česnekem a dáme do vymazaného pekáčku. Na maso nasypeme drobně nakrájenou cibuli a vše zalijeme marinádou smíchanou ze všech ingrediencí a navíc 50 ml vody. My máme rádi hodně sosíku, takže já dělám marinádu z dvojité dávky (kromě sladké papriky a pepře). Přiklopíme a dáme péct do trouby na 180 °C. Pečeme cca 1 - 1,5 hodiny, dokud maso není měkké. Podáváme s bramborami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

inaina 26. 3. 2017, 12:44
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (F)Výborné (Y)
Petra Č. 24. 11. 2015, 22:53
Taky jsme si pošmákli, díky za dobrý receptík (F)
Anomyss 4. 4. 2015, 16:55
Dnes jsem pekla k obídku. Moc dobré, sklidila jsem úspěch a zařazuji mezi mé TOP recepty. Děkuji za bezva receptík (Y) (clamp)
Pusinecka1 5. 4. 2015, 9:02
@Anomyss Jsem ráda, že vám chutnalo :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie