Čokoládový cheesecake s pomerančem
Potřebné ingredience
KORPUS: 1 balení sušenek ( mám nejraději ovesné Zuzanky - Lidl, Martinky nebo 4 balení Dobré ráno nebo směs) + 60-80g másla. TĚSTO: 3 sýry typu žervé( cca 300g dohromady - Palouček, Lučina, Žervé..)+ 3 celá vejce+ 1 smetana ke šlehání + šálek cukru +1 vanilkový + vrchovatá lžíce hladké mouky, 200g rozpuštěné čokolády ( víceprocentní, kvalitní) POVRCH: pomeranče+ pomerančová želatina ( ideální na přípravu je z Lidlu - foto)
Postup přípravy
Rozdrcené sušenky promícháme s máslem….
Přitlačíme a vytvoříme korpus...
Ingredience na těsto promícháme
Nakonec přidáme rozpuštěnou čokoládu
Vlijeme do formy a pečeme cca 40 minut při 170 stupních
Připravíme si mezitím želatinu. Želatina z Lidlu je velmi jednoduchá, pro ty, co se jí bojí :-) jen se zamíchá s vodou, nevaří se…...
Korpus ozdobíme pomerančem a zalijeme želatinou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé