(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kapr na česneku ( náš děda tomu říká Kapr po ďábelsku) ...
Potřebné ingredience
Kapr, sůl, česnek, olej na smažení
Postup přípravy
Kapra i s kůží naporcujeme, jednotlivé porce osušíme a dáme do větší mísy.
Vezmeme si 1-2 palice česneku (podle toho, jak moc máte česnekovou chuť rádi a taky podle toho, jak velké paličky česneku máte), prolisujeme nebo ještě lépe utřeme s větším množstvím soli. Touto směsí pořádně potřeme každou porci masa a necháme uležet.
Těsně před přípravou obalíme porce kapra ve směsi hladké mouky, sladké i pálivé papriky a vkládáme do horkého oleje nebo sádla. Smažíme pěkně do zlatova.
Dobrou chuť !
Vezmeme si 1-2 palice česneku (podle toho, jak moc máte česnekovou chuť rádi a taky podle toho, jak velké paličky česneku máte), prolisujeme nebo ještě lépe utřeme s větším množstvím soli. Touto směsí pořádně potřeme každou porci masa a necháme uležet.
Těsně před přípravou obalíme porce kapra ve směsi hladké mouky, sladké i pálivé papriky a vkládáme do horkého oleje nebo sádla. Smažíme pěkně do zlatova.
Dobrou chuť !
Naložené porce masa
Obaleno
Usmaženo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
7. 10. 2016, 8:58
Milujeme tuto úpravu a obvykle u nás vítězí i na vánoce