Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kapr na česneku ( náš děda tomu říká Kapr po ďábelsku) ...

0.0
Kapr na česneku ( náš děda tomu říká Kapr po ďábelsku) ...

Potřebné ingredience

Kapr, sůl, česnek, olej na smažení

Postup přípravy

Kapra i s kůží naporcujeme, jednotlivé porce osušíme a dáme do větší mísy.
Vezmeme si 1-2 palice česneku (podle toho, jak moc máte česnekovou chuť rádi a taky podle toho, jak velké paličky česneku máte), prolisujeme nebo ještě lépe utřeme s větším množstvím soli. Touto směsí pořádně potřeme každou porci masa a necháme uležet.

Těsně před přípravou obalíme porce kapra ve směsi hladké mouky, sladké i pálivé papriky a vkládáme do horkého oleje nebo sádla. Smažíme pěkně do zlatova.

Dobrou chuť !

Naložené porce masa

Obaleno

Usmaženo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krišon 7. 10. 2016, 8:58
Milujeme tuto úpravu a obvykle u nás vítězí i na vánoce

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie