(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Holubky
Potřebné ingredience
mleté maso hlávka zelí rýže sůl, pepř, cukr, pálivá a sladká paprika kečup drcená rajčata cibule majoránka uzená žebra
Postup přípravy
Z hlávky zelí vyřízneme košťál. Dáme do vroucí vody a odlupujeme listy.Připravíme si směs z mletého masa, lehce povařené rýže, cibule, koření, trochy kečupu.Spařené listy, z kterých jsme vyřízly tvrdý střed plníme směsí. Do kastrolu dáme na dno uzená žebra, na ně zbytek zelí. Naskládáme holubky, přidáme drcená rajčata a trošku pálivého kečupu. Lehce podlijeme vodou ze zelí a dusíme na mini ohni a občas kastrolem zatřepeme. Dochutíme a podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.
z hlávky zelí vyřízneme košťál
ochutíme maso
rozebereme listy
do listů vložíme maso a uděláme závitky
na dno kastrolu dáme uzená žebra a na ně zbytek zelí
na žebra dáme zbytek zelí
naskládáme holubky
drcená rajčata
rajčaty a kečupem zalijeme holubky a přidáme trochu vody, v které jsme spařovali zelí
dokořeníme dle chuti
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé