Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Holubky

0.0
Holubky

Potřebné ingredience

mleté maso hlávka zelí rýže sůl, pepř, cukr, pálivá a sladká paprika kečup drcená rajčata cibule majoránka uzená žebra

Postup přípravy

Z hlávky zelí vyřízneme košťál. Dáme do vroucí vody a odlupujeme listy.Připravíme si směs z mletého masa, lehce povařené rýže, cibule, koření, trochy kečupu.Spařené listy, z kterých jsme vyřízly tvrdý střed plníme směsí. Do kastrolu dáme na dno uzená žebra, na ně zbytek zelí. Naskládáme holubky, přidáme drcená rajčata a trošku pálivého kečupu. Lehce podlijeme vodou ze zelí a dusíme na mini ohni a občas kastrolem zatřepeme. Dochutíme a podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.

z hlávky zelí vyřízneme košťál

ochutíme maso

rozebereme listy

do listů vložíme maso a uděláme závitky

na dno kastrolu dáme uzená žebra a na ně zbytek zelí

na žebra dáme zbytek zelí

naskládáme holubky

drcená rajčata

rajčaty a kečupem zalijeme holubky a přidáme trochu vody, v které jsme spařovali zelí

dokořeníme dle chuti

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie