(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Hovězí tokáň na víně-děkuji Elise

Potřebné ingredience
60 dkg hovězí přední bez kosti, 2 lžíce oleje, 2 cibule, 2 barevné papriky,4 stroužky česneku, střední konzervička rajčatového protlaku, sůl, pepř, 3 dcl lepšího bílého vína
Postup přípravy
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na nudličky, na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso, prolisovaný česnek papriky nakrajené na proužky a orestujeme. Přidáme sůl, pepř, protlak a zalijeme bílým víne Dusíme na půl pokličky, mírně, bez páry. Sós musí zahustit ( tzn. nepřeléváme, raději doléváme)cca 2 hodiny dle stáří masa.
Maso nakrájíme na nudličky, na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso, prolisovaný česnek papriky nakrajené na proužky a orestujeme. Přidáme sůl, pepř, protlak a zalijeme bílým víne Dusíme na půl pokličky, mírně, bez páry. Sós musí zahustit ( tzn. nepřeléváme, raději doléváme)cca 2 hodiny dle stáří masa.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

krišon
(upraveno)
21. 12. 2016, 13:09
Bylo to pikantní, dobré ....
nahlásit