(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Pappardelle s kuřecím masem a žampiony

Potřebné ingredience
3 kuřecí prsa 1 balíček žampionů malá cibule pepř sůl trocha mouky na zahuštění sýr na posypání např. Parmazán
Postup přípravy
Na drobno nakrájenou cibulku orestujeme na trošce másla, přidáme na kostičky nakrájená kuřecí prsa, která osolíme a opepříme.
Až se maso "zatáhne" vyjmeme ho.
Žampiony nakrájené na plátky orestujeme, zalejeme vodou - cca 1,5 hrnku, osolíme a trochu opepříme.
Žampiony necháme dusit minimálně 20 minut, aby omáčka získala tu pravou chuť.
Poté přidáme maso a společně ještě necháme 10 minut provařit.
Zahustíme moukou.
Podáváme s těstovinami a posypeme Parmazánem.
Až se maso "zatáhne" vyjmeme ho.
Žampiony nakrájené na plátky orestujeme, zalejeme vodou - cca 1,5 hrnku, osolíme a trochu opepříme.
Žampiony necháme dusit minimálně 20 minut, aby omáčka získala tu pravou chuť.
Poté přidáme maso a společně ještě necháme 10 minut provařit.
Zahustíme moukou.
Podáváme s těstovinami a posypeme Parmazánem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
14. 1. 2016, 10:41

nahlásit