(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Řízek naruby
Potřebné ingredience
kuřecí maso na řízky, sůl, pepř (podravka pikant), strouhanka, vejce, tuk na smažení, šlehačka (smetana na šlehání), brambory na přílohu, petrželka na ozdobu
Postup přípravy
Kuřecí řízky osolit, okořenit, posypat strouhankou a do řízků ji zaklepat paličkou na maso, poté je obalit v rozšlehaném vajíčku a péct na rozpáleném tuku jako klasický řízek. Když je kůrka zlatavá, řízky vyjmout a dát do pečící mísy, zalít smetanou a zapéct v troubě, cca 15-20 min. Podávat s bramborem ozdobeným petrželkou a zalitým smetanou z pekáčku.
Pokud si Váš mužský stěžuje na suché kuřecí maso, tak teď už nebude, i ten můj milovník pravého prasátka si šmakoval a doporučuje :-))
Jinak řízky jsou výborné i bez zapečení, pro ty, kdo nemusí smetanu :-)
Dobrou chuť :-)
Pokud si Váš mužský stěžuje na suché kuřecí maso, tak teď už nebude, i ten můj milovník pravého prasátka si šmakoval a doporučuje :-))
Jinak řízky jsou výborné i bez zapečení, pro ty, kdo nemusí smetanu :-)
Dobrou chuť :-)
smažení :-)
zalít smetanou a šup do trouby :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tomasek7
(upraveno)
19. 10. 2008, 13:26
Tak jsme to vyzkoušeli super mˇnamka.
Buboo
(upraveno)
23. 10. 2008, 21:52
@tomasek7
To jsem moc ráda Zase něco ukuchtíme a pošleme dál papa
tomasek7
(upraveno)
19. 10. 2008, 13:03
Super recept rychlý a výborný. Jen doporučuji