(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
HOVĚZÍ NA ČESNEKU - KAŠE
Potřebné ingredience
Hovězí maso na plátky, špek nebo olej, sůl, pepř, 1 větší cibule, palička česneku
Postup přípravy
Hovězí tenčí plátky osolíme a opepříme z obou stran. Na pánvičku jsem dala kousky špeku / může být olej / a maso osmahneme prudce z obou stran. Přihodíme na větší kusy pokrájenou větší cibuli a 1 paličku česneku pokrájenou na plátky. Přiklopíme a dusíme pomalu ve vlastní šťávě minimálně 1 hodinu. Dosolíme si podle chuti a samozřejmě nezapomenem malinko podlít vodou, ale opravdu jen málo - vše pustí šťávu. Jako příloha super rýže - my máme kaši .
DOBROU CHUŤ
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bakyka
(upraveno)
20. 8. 2016, 19:39
jak to děláte, že máte tak krásně tmavou šťávu?
JANA308
(upraveno)
20. 8. 2016, 13:05
právě jsme dojedli
Nadys
(upraveno)
15. 3. 2016, 11:09
petrulka
(upraveno)
15. 3. 2016, 10:55
super rychlé na přípravu, dělala jsem v papiňáku bez zahuštění, výborný