(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Zamotaná ryba v domácí pekárně

Potřebné ingredience
Balení filetů z mořských ryb (já použila 800 g mražených filetů ze štikozubce chilského z Alberta), Niva (výseč cca 110 g), koření na ryby, máslo
Postup přípravy
Mražené rybí filety necháme povolit. Jemně okořeníme nejlépe kořením na ryby, můžeme i sladkou paprikou, pepřem... Nivu nakrájíme na špalíčky, nejméně na tolik kousků, kolik máme filetů. Kousky sýra balíme do filetů, zamotáme a protkneme párátkem. Závitky vkládáme do domácí pekárny. Přebytky - kousky ryby i nivy posypeme vršek. Pokud použijete koření bez soli, můžete maličko posolit. Zapneme program pečení, po asi dvaceti minutách se někdy začne sýr maličko připalovat, můžeme přidat kousíček másla. Zhruba po 40 minutách je hotovo. V pekárně na dně je spousta vypečené šťávy, kterou přelijeme přílohu. Nám chutná s kuskusem a dušenou zeleninou.
Jo a nezapomeňte vyndat párátka. :-)
Jo a nezapomeňte vyndat párátka. :-)

Ještě syrová ryba

Ryba s nivou před pečením

Po upečení

Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé