(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Piškot - rosolka
Potřebné ingredience
vejce, cukr krupice ,polohrubá mouka, máslo, strouhanka, 2 x puding, šťáva, voda
Postup přípravy
Na jedno vejce, připadnou dvě lžíce cukru krupice. Já dělám 6 vajec, které rozšlehám v míse, pak
přidávám lžíce cukru tj. 12 lžic cukru a šlehám do pěny. Pak přidávám ( opět na jedno vejce dvě
lžíce polohrubé mouky) tj. 12 lžic mouky. Těsto vlijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech.
Rosol: 2 x puding vanilkový, přidáme 2 skleničky ovocné, nejlépe jahodové šťávy a 2 skleničky
vody. Vaříme do zhoustnutí a ještě horké, vlijeme na hotovou buchtu. Pak necháme vychladnout.
Zdobit můžeme šlehačkou.
přidávám lžíce cukru tj. 12 lžic cukru a šlehám do pěny. Pak přidávám ( opět na jedno vejce dvě
lžíce polohrubé mouky) tj. 12 lžic mouky. Těsto vlijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech.
Rosol: 2 x puding vanilkový, přidáme 2 skleničky ovocné, nejlépe jahodové šťávy a 2 skleničky
vody. Vaříme do zhoustnutí a ještě horké, vlijeme na hotovou buchtu. Pak necháme vychladnout.
Zdobit můžeme šlehačkou.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé