Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

dušené vep.kotlety s tymiánovými bramborami v tlakáči

0.0
dušené vep.kotlety s tymiánovými bramborami v tlakáči

Potřebné ingredience

4 kotlety (asi 400–500 g) 6 až 10 brambor (asi 400 g) čerstvý nebo sušený tymián 4 stroužky česneku sůl, pepř a 100 g másla.

Postup přípravy

Brambory nakrájejte na plátky a orestujte je v hrnci na másle. Zasypte je podle chuti tymiánem, solí a jemně nasekaným česnekem, na ně položte naklepané, osolené a opepřené kotlety a vše zalijte asi 1,5–2 dl vody. Tlakový hrnec uzavřete, když začne plynule unikat pára z ventilu, duste asi 15 minut.
Fakt rychlovka a mňamka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie