(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
BULGUR SE ŠMAKOUNEM
Potřebné ingredience
Bulgur 100g, 1 balení šmakoun s příchutí hlívy ústřičné na kostky, 1 cibuli ,několik stroužků česneku, 1 žlutou papriku, žampiony dle chuti (já dala jen na vůni) a fenykl, Miso pasta (Ječmenná pasta ) cca 1-2 polévkové lžice. Recept jsem objevila někde na FCB a hned jsem ho odzkoušela, je to moc dobré.
Postup přípravy
BULGUR SE ŠMAKOUNEM - Bulgur ochutíme bylinkovou solí,zalijeme v misce horkou vodou v poměru 1:2 přikryjeme pokličkou a necháme odstát.Mezitím si nakrájíme šmakoun s příchutí hlívy ústřičné na kostky,cibuli ,několik stroužků česneku,žlutou papriku, žampiony a fenykl,vše na větší kousky nebo plátky.Na pánvi rozehřejeme olivový olej, vhodíme na ni nakrájenou zeleninu se šmakounem a orestujeme.Po chvíli do pánve přidáme bulgur,do kterého se mezitím vsákla veškerá voda,promícháme a ještě chvíli společně opékáme.Na závěr vmícháme hnědou Miso pastu (ječmenná pasta, dá se koupit ve zdravé výživě) a nejen dietní,ale i chutný oběd je hotov .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nadys
(upraveno)
7. 5. 2017, 21:05
nahlásit
kysi 76
(upraveno)
1. 4. 2015, 16:14
vyzkouším, děkuji
nahlásit
DanušaP
(upraveno)
16. 1. 2015, 8:18
ježiš, to musí být tak zdravý, že to radši ani zkoušet nebudu
nahlásit
polnička
(upraveno)
15. 1. 2015, 23:38
děkuji
nahlásit
polnička
(upraveno)
14. 1. 2015, 16:30
Dobrý den , prosím co je miso pasta
nahlásit
Pavlikos
(upraveno)
14. 1. 2015, 18:03
@polnička
Je to ječmenná fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí-dá se koupit ve zdravé výživě.
nahlásit