K padesátým narozeninám červeno bílý
Potřebné ingredience
Váha: 10 060g Spodní patro: Tmavý mechový korpus, hořká granache s višňovým podkladem Prostřední patro: světlý mechový korpus, pribináčkový krém s jahodovým podkladem Vrchní patro: tmavý mechový korpus, vanilkový krém. Potah Smartflex Velvet, růže Smartflex Flower
Postup přípravy
málem jsem se urůžičkovala.... :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marcelau
(upraveno)
17. 12. 2014, 7:39
tak ten je úúúúúžasný
Zuzikk
(upraveno)
16. 12. 2014, 22:21
Maruško růže jsou naprosto úžasný jak z luxusního květinářství!!! a i to bílé zdobení je náááádherný!! jak jinak no
Babííí
(upraveno)
15. 12. 2014, 19:14
bože můj, já to chci také umět . To je krásné až se tají dech
bekorka
(upraveno)
16. 12. 2014, 14:01
@Babííí
Až dojedete Ivu na to kafe, tak Vás to naučím, ale myslím, že je stejně umíte. Děkuji Vám.
Babííí
(upraveno)
16. 12. 2014, 21:37
@bekorka
Maruško, to bych se asi musela nejdříve rozvést, manžílek už i tak nelibě nese, že se stále "hrabu" v pečení . Ale moc vám děkuji, jste strašně milá .
Ivacha
(upraveno)
15. 12. 2014, 16:54
Krása, nádherná jemná práce
bekorka
(upraveno)
16. 12. 2014, 14:00
@Ivacha
Ivu, moc si Vážím Vašeho komentáře a děkuji.
backa
(upraveno)
15. 12. 2014, 16:27
Ach to je nádhera
bekorka
(upraveno)
16. 12. 2014, 13:59
@backa
Růží původně mělo být 50, což jsem v půlce vzdala a volala, zda jich může být méně. O kolečkách se mi zdálo dobré dva dny. A od té doby jsem růži nechtěla ani vidět, vážně! Celkem jich bylo 30 a stačilo mi. Tatjo moc děkuji.