Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Trvanlivý máslový krém

0.0
Trvanlivý máslový krém

Potřebné ingredience

2 vejce, 12-15 dkg cukru /podle chuti/,1 máslo, trocha rumu

Postup přípravy

Vejce s cukrem ušleháme nad párou do hustoty majonézy, hmota musí být horká,potom šleháme do zchladnutí...zvlášť si vyšlehám máslo a k němu přidáváme zchladlou hmotu...můžeme přidat rum, kakao, scezenou kávu...používám na cukroví, v pohodě vydrží v chladu až měsíc...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zonoro 21. 12. 2014, 21:38
Děkuji za super recept. Byla jsem ale líná a nešlehala do studena, jen dala do jiné misky a do kastrolu se studenou vodou (H) Druhou várku jsem asi dělala kratší dobu nad párou, tak je řidší - je to ale moje chyba poučení pro příště. Každopádně chuťově vynikající, je to klasika, co se dřív dávala i do dortů a tak použiju i na dort . aneb už vík,co používa do dortů jedna zkušená cukrářka, co má hodně přes 70.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie