(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Slovácká Tymbala
Potřebné ingredience
250g rýže,2 nožičky dobré klobásy(já dávám šunkovou),150g hrášku(může být mražený),200g strouhaného sýra,sterilovanou kapii,2 vejce,máslo,.pepř a sůl
Postup přípravy
Nejdříve si uvaříme rýži ( nebo používám zbylou rýži).Do máslem vymazané zapékací misky střídavě vrstvíme dušenou rýži,hrášek,kolečka klobásy,sýr,nudličky kapie, navrch příde rýže,všechny vrstvy trochu osolíme a opepříme. Vše pak zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme zbytkem sýra.Zapečeme v troubě .Tuto rychlou dobrotu podáváme s hlávkovým nebo okurkovým salátem s pikantní jogurtovou zálivkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
11. 12. 2014, 10:10