Cukroví 2013
Potřebné ingredience
Těsto na pařížské rohlíčky: 30dkg hladká mouka, 22 dkg másla, 10 dkg ořechy mleté, 15 dkg cukr moučka, 2 dkg kakaa Krém na pařížské: Svařit celou 250 ml 30% šlehačku s 100g čoko na vaření,nechat den v lednici,pak zašlehat do celého másla a přidat dle chuti cukr. Recept na skořicové oválky: 380 g hl.mouky 120g cukru moučka 1 vanilk.cukr 1 vejce 250g másla cca 1 lžička skořice zadělat těsto,vyválet,vykrájet oválky. Krém do košíčků: 1 slazené salko vyšlehat s 1/2 másla a přidat mleté ořechy; Išelské dortíčky: 210g hl.mouky, 1 žloutek, kakao, 80 mletých ořechů, 140 g másla, 70 g cukru; Ořechové čtverečky 100 g másla, 240 g hl. mouky, 1 žloutek, 70 g mletých ořechů
Postup přípravy
Těsta na všechna cukroví zadělávám vevícenásobných dávkách a den dopředu.
Krásné svátky a dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé