MEDOVÝ SKŘÍTEK NA MEDOVNÍKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Pečené medové pláty, karamelový krém z vařeného kondenzovaného mléka + karamelový pudink + vyšlehané celé máslo, druhý krém - vyšlehaná smetana se zakysanou smetanou a vanilkovým cukrem. Pláty potírány uvařenou slabší instantní kávou smíchanou s trochou rumu. Boky obsypány rozemletými odkrojky z upečených plátů a smíchány s hrstí mletých vlašských ořechů a nahoře dozdobeno zbytkem krému a zalito rozpuštěnou čokoládou na vaření - 100 g čokolády zalité 120 ml horké smetany na šlehání a rozmíchané do hladké polevy. Dozdobeno medovým skřítkem z domácího marcipánu.
Váha dortu: 3,40 kg.
Váha dortu: 3,40 kg.
*
*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
liba1963
(upraveno)
4. 12. 2014, 8:04
Krásný medovníček!!!
Arěv52
(upraveno)
8. 12. 2014, 16:28
@liba1963
Děkuji