Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

KUŘE GEN OD JIŘINY BOHDALOVÁ

0.0
KUŘE GEN OD JIŘINY BOHDALOVÁ

Potřebné ingredience

4kuřecí řízky,plátky angl.slaniny,šlehačka,pepř,sul,vejce,hl.mouka,máslo,strouhanka,sýr niva.

Postup přípravy

Kuřecí řízky hodně naklepeme,osolíme opepříme.Položíme na řízky anglickou a sýr.Maso zarolujeme a převážeme nití aby drželo.Potom ho obalíme v trojobalu/mouka,vejce,strouhanka/.Vymažeme hooodně zapékací misku máslem vložíme řízky a zalijeme šlehačkou.Dáme do rozpálené trouby přikryté.Pečeme cca 20 min odklopíme a pečeme ještě 20 min až kurka zčervená neobracíme.Podáváme s bramborovou kaší.Je to výborné.Dobrou chut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pelmi 3. 11. 2006, 8:55
maso stačí spíchnout párátkem tak,aby ho kousek vyčuhoval a po usmažení pohodlně vytáhneme a maso drží
analeh 6. 10. 2006, 16:21
a ten špagátek zůstane pod tím trojobalem??to nevím jak bych uspěla kdyby rodinka při konzumaci vytahovala špagátky :-)))) ale jinak je to moc dobré dělám jen nešpagátkuju ale maso přehnu a sklepu :-)
julli 6. 10. 2006, 21:14
@analeh no mi tu nic vytahujeme kdyz je maso hotové a zakrojime vetšinou se nám nepretrhne ale zkusim to podle vás prehnou a sklepnout

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie