(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Kotlety plněné pestem a mozzarellou
Potřebné ingredience
4 vepřové kotlety bez kosti silné 2cm, bazalkové pesto, mozzarella překrojená na 4 díly, trocha bílého vína, silnější plátek másla, sůl a pepř nebo jiné oblíbené koření
Postup přípravy
Do kotlet uděláme kapsy, které naplníme mozzarellou a lžičkou pesta. Okořeníme(použila jsem steakové koření s červeným pepřem), uzavřeme párátkem a osmažíme na oleji. Do výpeku vlijeme víno a po částečném odpaření vložíme rozpustit máslo. Sos vlijeme do pekáče ke kotletám a zapékáme ještě chvíli v troubě.
Jako příloha se skvěle hodí ruccola se sušenými rajčaty.
Inspiraci jsem našla jako vždy v Apetitu, kde místo mozzarelly použili mascarpone.
Jako příloha se skvěle hodí ruccola se sušenými rajčaty.
Inspiraci jsem našla jako vždy v Apetitu, kde místo mozzarelly použili mascarpone.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
strejcinka
(upraveno)
25. 2. 2015, 20:25
Výborné, díky za recept!