(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Podzimní pečený čaj
Potřebné ingredience
2 jablka, 2 hrušky,2 pomeranče, 2 citrony, 250g cukru krystalového,1/2 vanilkového lusku,2 badyány.2 tyčky celé skořice
Postup přípravy
Troubu si rozehřejeme na 250°C.
Hlubší plech si vyložíme pečícím papírem-okraje si zvedneme ,aby nám nevytekla šťáva.
Jablka, hrušky ,1 pomeranč a 1 citron -vše pokrájíme na dílky a dáme na plech. Vše rozprostřeme a pokapeme šťávou z druhého pomeranče, zasypeme cukrem. Přidáme koření a vše pečeme do zkaramelizování ovoce (trvá to zhruba 45 minut).Čaj podáváme zalitý vroucí vodou ,ozdobíme druhým citronem.
Hlubší plech si vyložíme pečícím papírem-okraje si zvedneme ,aby nám nevytekla šťáva.
Jablka, hrušky ,1 pomeranč a 1 citron -vše pokrájíme na dílky a dáme na plech. Vše rozprostřeme a pokapeme šťávou z druhého pomeranče, zasypeme cukrem. Přidáme koření a vše pečeme do zkaramelizování ovoce (trvá to zhruba 45 minut).Čaj podáváme zalitý vroucí vodou ,ozdobíme druhým citronem.
připraveno k pečení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
NAMIKY
(upraveno)
6. 11. 2014, 17:10
sburicova
(upraveno)
6. 11. 2014, 12:33