(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Citronové kuřecí nugetky s fazolkovými bramborami
Potřebné ingredience
Nugetky: 3 kuřecí prsa 1/2 citronu sůl, pepř 2 vejce, hlad. mouka, strouhanka (trojobal) Fazolkové brambory: 6 středních brambor ve slupce 1 střední cibule hrst fazolek 2 stroužky česneku sůl, pepř zbylé vajíčko z obalování a 2-3 lžíce mléka nebo smetany
Postup přípravy
Omyjeme brambory ve slupce a dáme na 10 minut vařit, poté scedíme a necháme vychladnout.
Připravíme si kuřecí nugetky tak, že prsa nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a hodně zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
Mezi tím si oloupeme brambory a pokrájíme na kostičky, dáme do mísy a přidáme nakrájenou cibuli, fazolové lusky, sůl, pepř a česnek pokrájený na kousíčky a vše lehce promícháme.
Kuřecí nugetky obalíme v běžném trojobalu. A dáme smažit.
Zbylé vajíčko z obalování smícháme s 2-3 lžícemi mléka nebo smetany a vlijeme na brambory, směs přendáme do pečící misky (já dala do hřbetu) a pečeme až brambory zezlátnou.
Nandáme porce a ještě zakapeme vše citronovou šťávou :-)
Připravíme si kuřecí nugetky tak, že prsa nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a hodně zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
Mezi tím si oloupeme brambory a pokrájíme na kostičky, dáme do mísy a přidáme nakrájenou cibuli, fazolové lusky, sůl, pepř a česnek pokrájený na kousíčky a vše lehce promícháme.
Kuřecí nugetky obalíme v běžném trojobalu. A dáme smažit.
Zbylé vajíčko z obalování smícháme s 2-3 lžícemi mléka nebo smetany a vlijeme na brambory, směs přendáme do pečící misky (já dala do hřbetu) a pečeme až brambory zezlátnou.
Nandáme porce a ještě zakapeme vše citronovou šťávou :-)
.
.
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chalupnicka
(upraveno)
5. 11. 2014, 21:57
KáKá
(upraveno)
5. 11. 2014, 17:00
Elisz
(upraveno)
5. 11. 2014, 16:59
Dobrý den, recept na brambory mě zaujal, tak se chci zeptat, jaké fazolky? Děkuji Eva
sburicova
(upraveno)
5. 11. 2014, 17:59
@Elisz
Jsou to fazolové lusky, dávám mražené
žingi
(upraveno)
5. 11. 2014, 17:11
@Elisz
zelené,jdou přece vidět