(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Vepřová plec na mrkvi a hrášku
Potřebné ingredience
plec(mela jsem cca 1,5kg,větší cibule,olej,velký protlak,2mrkve,půl sáčku mraženého hrášku(nebo sterilizovaný ve skleničce),kelímek šlehačky(nebo smetany),mouka+voda na zahuštění,sůl
Postup přípravy
Na oleji osmahnu nadrobno nakrájenou cibulku,potom zprudka do zatáhnutí celý kus masa,osolím,přidám protlak,zaleji cca 1,5-2litry vroucí vody,vařím do změknutí.Maso vyjmu,nakrájím-udržuji teplé,přidám nastrouhanou mrkev,hrášek,chvíli povařím,zahustím voda+mouka,provařím cca 20minut,před dokončením přidám šlehačku.Můžete přidat masox-já nepoužívám....Podávám s knedlíkem,těstovinami,rýží.....Přeji dobrou chuť.....
...
...
S těstovinami....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zonoro
(upraveno)
9. 11. 2016, 22:13
Bylo to dobré, jen příště musím použít buď mražený hrášek nebo ten v nálevu pořádně propláchnout, dodal tomu nedobrou chuť.
nahlásit
zonoro
(upraveno)
9. 1. 2017, 15:42
@zonoro
Dneska jsem udělala zase, výborná věc
nahlásit
krišon
(upraveno)
18. 10. 2016, 20:00
To bylo řečí, když jsem nandavala na talíř a pak vylízali i kastrol ....vynikající to bylo
nahlásit
vlasson
(upraveno)
19. 10. 2016, 8:07
@krišon
Ježíš,děkuji
nahlásit
Jonáš7
(upraveno)
31. 10. 2014, 13:27
jinak se tomu říka bratislavská plec
nahlásit
laskonka333
(upraveno)
31. 10. 2014, 8:59
nahlásit