(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Vepřová plec "alá bažant" s bramborovým knedlíkem a špenátem
Potřebné ingredience
asi 3/4 kg libové vepřové plece,kousek uzeného špeku,cibuli,trochu oleje,3 bobkové listy,6 kuliček pepře a nového koření,3 kuličky jalovce,sůl
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli a opečeme na kousky nakrájený špek.Pak přidáme na větší kostky nakrájenou plec,koření, osmahneme ,podlijeme trochou vody a dusíme skoro do měkka,dle potřeby mírně podléváme.
Když máme maso skoro měkké ,přendáme vše do pekáčku a dáme tak asi na půl hodiny ještě opékat do trouby. Maso je pak krásně šťavnaté a není vysušené .
Podáváme s dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem.
Když máme maso skoro měkké ,přendáme vše do pekáčku a dáme tak asi na půl hodiny ještě opékat do trouby. Maso je pak krásně šťavnaté a není vysušené .
Podáváme s dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kalvíno
(upraveno)
13. 11. 2020, 20:55
výborné
mobydick
(upraveno)
26. 9. 2014, 19:09
dEKUJU, ZKUSIM...