(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Roláda Gyros
Potřebné ingredience
Vepřové maso na roládu, sůl, pepř, vejce, koření Gyros, mleté maso
Postup přípravy
Vepřové maso rozklepeme na placku, připravíme si směs z mletého jako na sekanou.Tuto směs naneseme na maso, zamotáme do rolády.Roládu osolíme, opepříme a posypeme Gyrosem a dáme péct.Podáváme třeba s bramborovou kaší
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
iveta.pazderova
(upraveno)
19. 3. 2008, 14:31
Paní Evo.A to mleté maso má bejt jaké?Hovězí nebo vepřové.Děkuji.
eva.pohanková
(upraveno)
19. 3. 2008, 14:33
@iveta.pazderova
Paní Iveto, můžete dát míchané,je lepší.Recept jsem už opravila, omlouvám se
Lucy68
(upraveno)
19. 3. 2008, 11:47
Rozumím tomu dobře tak, že je ještě potřeba mleté maso? A jaké - jen vepřové, hovězí nebo míchané? Díky za vysvětlení. Lucie
eva.pohanková
(upraveno)
19. 3. 2008, 14:18
@Lucy68
Lucko, moc se omlouvám, ale opravdu jsem tam zapoměla napsat mleté maso.Moc se omlouvám.Doufám, že vám to bude chutnat, mějte se fajn Eva mleté může být míchané