Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Roláda Gyros

0.0
Roláda Gyros

Potřebné ingredience

Vepřové maso na roládu, sůl, pepř, vejce, koření Gyros, mleté maso

Postup přípravy

Vepřové maso rozklepeme na placku, připravíme si směs z mletého jako na sekanou.Tuto směs naneseme na maso, zamotáme do rolády.Roládu osolíme, opepříme a posypeme Gyrosem a dáme péct.Podáváme třeba s bramborovou kaší

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

iveta.pazderova 19. 3. 2008, 14:31
Paní Evo.A to mleté maso má bejt jaké?Hovězí nebo vepřové.Děkuji. :^) :^)
eva.pohanková 19. 3. 2008, 14:33
@iveta.pazderova Paní Iveto, můžete dát míchané,je lepší.Recept jsem už opravila, omlouvám se ;-)
Lucy68 19. 3. 2008, 11:47
Rozumím tomu dobře tak, že je ještě potřeba mleté maso? A jaké - jen vepřové, hovězí nebo míchané? Díky za vysvětlení. Lucie
eva.pohanková 19. 3. 2008, 14:18
@Lucy68 Lucko, moc se omlouvám, ale opravdu jsem tam zapoměla napsat mleté maso.Moc se omlouvám.Doufám, že vám to bude chutnat, mějte se fajn Eva mleté může být míchané

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie