Jablečný dort s medem a mascarpone

Potřebné ingredience
Omlouvám se přes tel. Mi to jde špatně psát tak musím zkráceně a ozdobený není s měsíčním mimčem jsem ráda že jsem ho vůbec bratrovi upekla :) Piškot 6 bílku se špetkou soli a 60g cukru vyšlehat do tuha
6 žloutků vyšlehat se 3 lžícemi horké vody,60g cukru do husté pěny,vmícháme 4 lžíce oleje a na střídačku do vajec zamícháme vyšlehané bílky a směs ze 100g hladké mouky,1 prdopeč,20g kakaa holands.typu Hmotu nalijeme do formy a pečeme v předehřáté troubě na 170st. Než vychladne ušleháme si 1mascarpone s medem podle chuti,smícháme s vyšlehanou šlehačkou (500ml šlehačky) Vychladlý korpus potřeme medem,krémem a polijeme želatinou do které jsme nastrouhali jablka se skořicí (jablka vmícháme ihned jak uvaříme želatinu).
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé