(recept
si oblíbilo 42 návštěvníků)
BEBE ŘEZY S KRÉMEM
Potřebné ingredience
1 BEBE sušenky světlé, 1 BEBE sušenky tmavé, 400 g zakysané smetany, 2 vanilkové cukry
Postup přípravy
Zakysanou smetanu s cukrem vymícháme do krému.Sušenky ( střídavě světlé a tmavé) namažeme krémem a pokládáme na sebe.Poté celý kvádr,dlouhý asi 30 cm položíme na vál ( tác).Povrch namažeme zbytkem krému a posypeme strouhanou čokoládou či kakaem.Důležité je dobře vychladit a krájet šikmo,aby vznikl dvoubarevný řez. Dobrou chuť !
Sušenky namazané krémem
Hotový namazaný kvádr
Celý namazaný povorch krémem
Ozdobeno barevnou rýží,takto hotové vložíme do lednice vychladit
Šikmo ukrojené a hotové,dobrou chuť !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
MAMINKA0205
(upraveno)
15. 12. 2010, 13:03
Právě jsem mňamku dodělala a už ted¨se na ni moc těšíme.. Já jsem měla málo zakysané smetany,takže jsem ji smíchala s tvarohem..Krásné Vánoce..
Lenkule
(upraveno)
5. 5. 2008, 13:46
Dobrý den Kačko , VYNIKAJÍCÍ !!!!!!!!!!!!!!! Vůbec bych nečekala, že něco tak jednoduchého bude taková mňamka . Navíc řezy vypadají jako hodně pracné, takže jsou efektní na návštěvy . Všem nám moc chutnalo ........ Díky za bezva recept, mějte se krásně . Lenka, Terezka a Martínek.
kačka234
(upraveno)
6. 5. 2008, 11:18
@Lenkule
Dobrý den Leni, jsem ráda,že Vám chutnalo,manžel si je tak zamiloval,že mě nutí každý týden je dělat,ale to by nám brzy přestaly chutnat
Lucy68
(upraveno)
6. 5. 2008, 11:45
@kačka234
Zkuste udělat se sladkou ušlehanou šlehačkou, je to vynikající, všem to vždycky moc chutná. Zkusila jsem také s vanilkovým pudinkem, do kterého jsem zašlehala máslo a bylo to také moc dobré.
Kamek
(upraveno)
28. 4. 2008, 13:35
Taky je dělávám ,jsou vynikající
skalnicka
(upraveno)
28. 4. 2008, 13:26
Dobrý den, Kačko! Váš recept mě na první pohled zaujal, hlavně proto, že cokoliv složitějšího je nad mé síly Chci se jen zeptat - tou zakys.smetanou to mažete celé (i boky) nebo jen horní stranu? Nějak si neumím představit, že to doopravdy ztuhne Ale budu vám věřit Díky a pěkný den, Markéta + +
kačka234
(upraveno)
4. 5. 2008, 17:15
@skalnicka
Markét, ano mažu to celé i boky a když to dáte přes noc do lednice,tak to pěkně do druhého dne zatuhne
Sváťa
(upraveno)
31. 3. 2008, 13:11
Dobrý den Katko, právě jsem tu mňamku dodělala a už se na ní moooooc těšíme , jen se chci zeptat, když se chladí v lednici, musí být v nějakém sáčku nebo jen tak na tácku ? Aby to neokoralo. A jak dlouho se na ní musíme těšit ? Sváťa
kačka234
(upraveno)
31. 3. 2008, 18:59
@Sváťa
Svatuš,já jí měla jen na tácku a nepřikrývala jsem jí a v lednici jsem jí měla do druhého dne aby smetana pěkně zatuhla. Pak už můžete baštit Přeji dobrou chuť
anemonka
(upraveno)
23. 3. 2008, 11:36
Ahoj Katko,také dělávám. Já do té zakysané smetany zašlehávám bílou nutelu.Taky je to dobrý.Potom už zbývá jen a je na tom světě aspoň někdy blaze
kačka234
(upraveno)
23. 3. 2008, 12:35
@anemonka
Alenko,taky dobrý nápad,děkuji. Krásné Velikonoce
zlmy
(upraveno)
19. 3. 2008, 13:01
TAK TOHLE ZKUSÍM O VÍKENDU, VYPADÁ TO JEDNODUŠE A
kačka234
(upraveno)
19. 3. 2008, 13:18
@zlmy
Ano,je to jednoduchý,rychlý,výborný a hlavně rychle snězený
zlmy
(upraveno)
23. 3. 2008, 9:28
@kačka234
super, povedl se i nám, ne zrovna zručným "pekařkám" díky za nápad
kačka234
(upraveno)
23. 3. 2008, 11:18
@zlmy
tak to jsme na tom stejně, Krásné Velikonoce
SPEJCHY
(upraveno)
19. 3. 2008, 13:00
UŽ JSEM DĚLALA,MŮŽU DOPORUČIT,RYCHLÉ,CHUTNÉ A TO MOC CHUTNALO!!!!
kačka234
(upraveno)
19. 3. 2008, 13:17
@SPEJCHY
To máte pravdu,během chvilky hotovo a výsledek je výborný
Machja
(upraveno)
19. 3. 2008, 12:51
Mnam, to vypadá nádherně
kačka234
(upraveno)
19. 3. 2008, 13:16
@Machja
A hlavně je to výbornééé