(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Domácí bulharka z hovězího
Potřebné ingredience
200 g vařené hovězí maso 200 g vařené brambory 100 g jemně nasekané cibule 100 g jemně nasekané kyselé okurky 6 polévkových lžic kečupu 2 polévkové lžíce hořčice 3 polévkové lžíce majolky sůl, pepř, voda z okurek kdo má rád ostrou může přidat trochu křenexu
Postup přípravy
Uvařené maso + ostatní suroviny, kromě cibule dáme do mixéru a posekáme..zvlášť přidáme jemně nasekanou cibuli a zamícháme..okořeníme, může se přidat nálev z okurek.
Vychlazené mažeme na chléb nebo topinky.
Foto dodám..:-)
Vychlazené mažeme na chléb nebo topinky.
Foto dodám..:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zlmy
(upraveno)
1. 9. 2014, 16:00
Vyzkouším jako puberťačka jsem ji milovala
jarla
(upraveno)
1. 9. 2014, 15:36
zkusím
laskonka333
(upraveno)
1. 9. 2014, 14:03