(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vepřové maso po srbsku-děkuji Jířímu

Potřebné ingredience
Suroviny: Vepřová plec,sůl, pepř kečup, čalamáda, nakládaná červená paprika, tuk a cibule a trochu špeku na ovonění
Postup přípravy
Postup přípravy receptu
Plátky masa posolíme trochu opepříme, trošku osmáhnem špek, maso orestujeme na tuku a přidáme čalamádu, cibuli, trochu vody a taky kečup podle chuti. Přikryjem pokličkou a necháme dusit, Kdo to má rád vypečené může dát do trouby. Tohle je dobré s rýží nebo s bramborem i hranolkama.
Plátky masa posolíme trochu opepříme, trošku osmáhnem špek, maso orestujeme na tuku a přidáme čalamádu, cibuli, trochu vody a taky kečup podle chuti. Přikryjem pokličkou a necháme dusit, Kdo to má rád vypečené může dát do trouby. Tohle je dobré s rýží nebo s bramborem i hranolkama.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Zuzka42
(upraveno)
5. 9. 2014, 10:09
Pokud hranolky, tak perfektní budou 1·2·3 Fri´Style . Mají tvar do U, takže s nimi hezky naberete šťávu jako malou, křupavou lžičkou. .-)
nahlásit