(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
JÁTRA na víně se zeleninou
Potřebné ingredience
500 gr vepřových jater,2 lžíce Solamylu,1 lžíce sl.papriky,1 lžíce grilovacího koření,2 lžíce sojové omáčky,4 lžíce oleje,1 malá kapie , porek a cibule.Hrst mraženého hrášku.Suché červené víno 2-3 deci (podle potřeby)
Postup přípravy
Játra omyjeme,očistíme,nakrájíme na nudličky.V misce je smícháme se se solamylem a sladkou paprikou.
Rozpálíme olej a játra zprudka orestujeme.Přiklopíme a dusíme doměkka.Podléváme č.vínem.Když jsou játra měkká přidáme grilovací koření a sojovou omáčku.Nakonec přidáme zeleninu.
Podáváme s pečivem,nebo hranolky či rýží.
Rozpálíme olej a játra zprudka orestujeme.Přiklopíme a dusíme doměkka.Podléváme č.vínem.Když jsou játra měkká přidáme grilovací koření a sojovou omáčku.Nakonec přidáme zeleninu.
Podáváme s pečivem,nebo hranolky či rýží.
suroviny
Orestovaná játra přiklopíme pokličkou,dusíme a podléváme č.vínem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lakiara
(upraveno)
16. 4. 2016, 16:08
Dnes jsem dělala na oběd a jedním slovem výborné už to u nás zůstane.Děkuji za recept.
chalupnicka
(upraveno)
22. 8. 2014, 9:08
Zajímavé