Jak na potah...
Potřebné ingredience
Dortový nůž, dvě žehličky, nožík na obříznutí potahu od dortu, dvě rovné podložky. Jedna finální podložka pod dort.
Postup přípravy
Dort prořezán, promazán krémem. Po stranách velmi tenká vrstva krému. Vložen do lednice vychladit do tuhého stavu.
Přidaná vrstva krému na dorovnání stran a opět do lednice vychladit.
Po důkladném prochlazení, vložíme na dort potah.
Urovnáme na dortu a pěkně vyhladíme – rukama.
Obřízneme a odstraníme přebytečný potah.
Nyní začíná práce se dvěma žehličkami. Aneb, posilovna hadr. :)
Hotovo, ale pro jistotu a důkladné rovinky ještě obrátíme.
Přiložíme na vrch dortu pevnou podložku
A celý dort otočíme o 180 stupňů. Dohladíme boky. V tomto stavu můžeme dort nechat nějaký čas. ( upozorňuji, stále se pracuje s vychlazeným dortem. Měkký by Vám dělal rotyku... )
Připravená finální podložka
Nasazení.
A otočení zpět. – Hotovo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé