(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Broskvový koláč s kokosovou drobenkou
Potřebné ingredience
4 vejce, 250 g moučkového cukru, 300 g polohrubé mouky, 1/2 balíčku prášku do pečiva, 1 dl oleje, asi 500 g očištěných čerstvých broskví Kokosová drobenka - 7 PL polohrubé mouky, 5 PL moučkového cukru, 5 PL strouhaného kokosu, olej podle potřeby
Postup přípravy
Vejce a cukr ušleháme do pěny, po částech přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec vmícháme olej. Těsto rozetřeme na větší vymazaný a moukou vysypaný plech, poklademe očištěnými a nakrájenými broskvemi a zasypeme kokosovou drobenkou. Pečeme v troubě vyhřáté na 175°C asi 15–20 minut dorůžova.
Kokosovou drobenku vytvoříme smícháním všech surovin.
Místo broskví můžeme použít i jiné ovoce (např. meruňky, rybíz…), čerstvé nebo kompotované.
Kokosovou drobenku vytvoříme smícháním všech surovin.
Místo broskví můžeme použít i jiné ovoce (např. meruňky, rybíz…), čerstvé nebo kompotované.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
19. 8. 2015, 7:16
dunka1
(upraveno)
21. 2. 2022, 1:45
x