(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pikantní roláda z mletého masa
Potřebné ingredience
500 g mletého masa, 50 g šunky, 50 g plátkového sýra, 50 g slaniny, 4 vejce vařená natvrdo, 1 červená paprika, petrželová nať, sůl, pepř, majoránka, česnek, dijónská hořčice, strouhanka, 1 vejce
Alobal
Postup přípravy
Maso smícháme se solí, kořením, česnekem, strouhankou, vejcem a vypracujeme hladkou hmotu.
Alobal navlhčíme studenou vodou a rozprostřeme na něj pravidelně masovou směs.
Tu potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky, sýra, slaniny, proužky papriky, posekanou petrželkou a vařenými vejci. Vše opatrně zavineme do alobalu, pořádně stáhneme, aby se směs spojila v roládu a nepovolila.
Pečeme zhruba 1 hodinu na 170 - 180 °C a podáváme s bramborami a zeleninovou oblohou.
Přeji dobrou chuť!!!
Alobal navlhčíme studenou vodou a rozprostřeme na něj pravidelně masovou směs.
Tu potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky, sýra, slaniny, proužky papriky, posekanou petrželkou a vařenými vejci. Vše opatrně zavineme do alobalu, pořádně stáhneme, aby se směs spojila v roládu a nepovolila.
Pečeme zhruba 1 hodinu na 170 - 180 °C a podáváme s bramborami a zeleninovou oblohou.
Přeji dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé