Bylinkové těstoviny s vepřovým masem a rajčaty
Potřebné ingredience
Bylinkové těstoviny, 350 g Olej, 3 polévkové lžíce Vepřová kýta, 600 g Cibule, 100 g Rajčata cherry, 50 g Rajčata drcená, 200 g Kapie, 50 g Cukr krupice, mletá skořice, sůl, pepř - dle chuti Paprika sladká mletá, 2 kávové lžičky Mouka hladká, 2 polévkové lžíce Jarní cibulka na ozdobu
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, zakápneme lžící oleje a promícháme.
Na druhou lžíci rozpáleného oleje dáme zprudka orestovat připravené maso. Až se zatáhne, přidáme cibuli pokrájenou na půlkolečka a ještě chvíli restujeme.
Maso rovnoměrně posypeme sladkou paprikou, opět promícháme. Následně zaprášíme hladkou moukou a podlijeme cca 2 dcl vody.
Přidáme drcená rajčata, špetku skořice a dle chuti sůl, pepř a cukr.
Na závěr přidáme na proužky nakrájenou kapii a necháme vše chvíli provařit.
Bylinkové těstoviny uvaříme dle návodu, po uvaření scedíme a promícháme se lžící oleje, pokrájenými rajčaty a jarní cibulkou.
Na druhou lžíci rozpáleného oleje dáme zprudka orestovat připravené maso. Až se zatáhne, přidáme cibuli pokrájenou na půlkolečka a ještě chvíli restujeme.
Maso rovnoměrně posypeme sladkou paprikou, opět promícháme. Následně zaprášíme hladkou moukou a podlijeme cca 2 dcl vody.
Přidáme drcená rajčata, špetku skořice a dle chuti sůl, pepř a cukr.
Na závěr přidáme na proužky nakrájenou kapii a necháme vše chvíli provařit.
Bylinkové těstoviny uvaříme dle návodu, po uvaření scedíme a promícháme se lžící oleje, pokrájenými rajčaty a jarní cibulkou.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé