(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Kmínový chleba - pšenično žitný
Potřebné ingredience
300 ml vody, 1,5 lžíce octa, 2,5 lžíce oleje, 2 lžičky soli, 300g pšeničné chlebové mouky, 300g žitné chlebové mouky, kmín mletý i celý (asi tak lžíce od každého), fenykl, semínka (nemusí být, jak kdo má rád), doprostřed na mouku 1/4 kostky droždí + trošku cukru (malou lžičku)
Postup přípravy
naházíme do pekárny, pečeme na základní program (1000 g chleba,) kůrka jak kdo má rád (u nás vede hodně propečená)
DOBROU CHUŤ
DOBROU CHUŤ
na řezu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
siena
(upraveno)
29. 3. 2014, 10:36
nahlásit
luba68
(upraveno)
30. 3. 2008, 9:18
Ja tiež dávam podobný pomer, žitnej múky sa bojím dať toľko, dávam asi pätinu z celkovej dávky a vždy nám chutí najviac. Dávala som skúšať aj v práci a všetci boli nadšení. Môžem len doporučiť.
nahlásit