Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

mašinka Tomáš

0.0
mašinka Tomáš

Potřebné ingredience

Nebudu vkládat nový recept, protože si myslím, že je jich na těchto stránkách dostatek. Jedná se o ořechový dort potažený marcipánem..inspirované na stránkách MMB.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zuhbvzugvhzjgh 10. 10. 2008, 16:32
Vypadá výborně, jenom jestli je i tak výborný (jidlo)
baja2 29. 3. 2008, 23:35
Markétko dort je moc pěkný (Y) (Y) byl první a s velkou láskou (L) dělaný. Po mém první (^) jsem taky tvrdila NIKDY před týdnem jsem dělala svůj třetí dortík http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=930191 a výsledek stál za to :-) :-) :-) . Nevzdávejte se |:o) |:o) |:o) |:o) urřitě to půjde!!! A krom toho, na MMB je moc prima maminek (D) (D), které rády poradí (flower) (flower) (flower) Ilona
pentilka 28. 3. 2008, 16:41
Markétko, skláním se nad Vaší trpělivostí a touhou potěšit (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Ten (^) je naprosto dokonalej, protože tolik lásky a píle určitě hned tak nějakej jinej dortík nemá |:o) |:o) |:o) |:o) Ono to chce, když se trošku rosí ledničky, zvednout výkon, nebo to dát na chladné místo, kde proudí vzduch. Mějte se krásně (hello)Olga
korivana 17. 3. 2008, 14:03
Markéto, dort je moc pěkný... Já když jsem dělala svůj první dortík, zmohla jsem se jen na kulatej dort, potaženej marcipánem (ovšem tak nějak nijak ;-)) všude byly sklady a trhlinky ;-) .... jde o to nevzdat to a zkoušet dál, uvidíte, že ten další se vám povede k vaší velké spokojenosti.... budu vám držet pěsti (L) (L) (L)
ivanahr 17. 3. 2008, 13:58
(Y) (Y) (Y) je važne moc krasný kam se na něj hrabu ja se svým Tomaškem ;-)
makrap 17. 3. 2008, 13:50
Markéto, dort je kráááááásný. Moc se vám povedl! Důležité je umět zamaskovat nesrovnalosti a pak se tvářit, jako že vše bylo záměrem a vypadá to přesně tak jak jste si to představovala :-) Já jsem taky poprvé potahovala (dělala jsem ale hmotu z pěnových bonbónů) a taky jsem si pěkně mákla. No ale výsledek stál za to. Ne že by dort byl přesně podle mých představ, ale zato rozzářené očka našeho chlapečka předčily mé očekávání. A to je nejdůležitější. Hodně zdaru při dalším pečení, Marta.
masuha 17. 3. 2008, 13:45
JSTE SIKOVA!!!!!!!!!!!! (clamp) |:o) (Y)OBDIVUJU VAS ZE JSTE TO NEVZDALA.ALE TAKY CHCE SE MI BRECET,PROTOZE JSEM NAPLANOVALA PECT MAMZELOVI K NAROZKAM DORT A TED NEVIM CO MAM DELAT.ZE TEN MARCIPAN JE JAKO BETON TO MATE MARKETKO NAPROSTOU PRAVDU.JSEM TO PREDEM VYSKOUSELA,JE TO BETON.NECHAPU JAK TU DELAJI TAK NADHERNE DORTY A POTAHUJI MARCIPANEM FALESNYM,ZVEDAVA JAK TO CHUTNA AJAK SE TO KRAJI.JA BUDU DELAT PRSA A SKUSIM POTAHNOUT COCOLADU.MARKETKO JSTE SIKOVNA (F) |:o) (clamp) (clamp)
Init 17. 3. 2008, 13:43
Mašinka je pěkná, já když dělala první potahovaný dort autíčko, zas jsem měla marcipán tak tuhý, ikdyž jsem ho dávala do mikrovlnky, že jsem ho vyválela jen na půl centimetru a zkoušela potáhnout po dílkách, větší placka se vyválet vůbec nedala. Sice se neroztekl, jak byl silný, ale spoje jsem musela zamaskovat krémem, bylo to jak beton. A taky to snědli :-) Dělala jsem ten ze Salka a suš.mléka, ale na radu cukrářky Benji jsem dala příště víc vody a další dorty šly jedna báseň. Tak přeji hodně chuti a elánu do dalšího pečení (Y)
Verzatilka 17. 3. 2008, 13:06
Dobrý den Markéto, jás em na MMB před chvilkou vložila svůj velikonoční dortík, můj první potahovaný. Měla jsem stejný problém, falešná marcipánová hmota.. kteru jsem si předem udělala a kdž šla na věc, místo hmot jsem měla beton kouli... ale dala jsem do mikrovlnky a trochu to polevila. Mslím, že Váš dortík je na jedničku a snaha teda opravdu výborná. (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie