Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kachna po čínsku

0.0
Kachna po čínsku

Potřebné ingredience

Kachna, 1 čajová lžička zázvoru, 1 čajová lžička soli,
1ks pórku, 1 čajová lžička mletého kmínu, badyán,
5 polévkových lžic sojové omáčky,
2 čajové lžičky koňaku, olej na smažení.

Postup přípravy

Promíchejte sůl s kmínem, zázvorem a badyánem a potřete kachnu na povrchu i uvnitř.
Vložte kachnu do nádoby, přidejte nakrájený pórek, sójovou omáčku a koňak.
Zakryjte a nechte odležet ( asi 3 hodiny ). Poté uvařte v páře ( asi 3 hodiny ).
Po uvaření osušte. Rozpalte olej ( možno i ve fritovacím hrnci ) a kachnu do něj ponořte.
Kachnu usmažte do červenofialova. Podávejte s ostrou omáčkou kim-chi, rýže

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie