(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kachna po čínsku
Potřebné ingredience
Kachna, 1 čajová lžička zázvoru, 1 čajová lžička soli,
1ks pórku, 1 čajová lžička mletého kmínu, badyán,
5 polévkových lžic sojové omáčky,
2 čajové lžičky koňaku, olej na smažení.
Postup přípravy
Promíchejte sůl s kmínem, zázvorem a badyánem a potřete kachnu na povrchu i uvnitř.
Vložte kachnu do nádoby, přidejte nakrájený pórek, sójovou omáčku a koňak.
Zakryjte a nechte odležet ( asi 3 hodiny ). Poté uvařte v páře ( asi 3 hodiny ).
Po uvaření osušte. Rozpalte olej ( možno i ve fritovacím hrnci ) a kachnu do něj ponořte.
Kachnu usmažte do červenofialova. Podávejte s ostrou omáčkou kim-chi, rýže
Vložte kachnu do nádoby, přidejte nakrájený pórek, sójovou omáčku a koňak.
Zakryjte a nechte odležet ( asi 3 hodiny ). Poté uvařte v páře ( asi 3 hodiny ).
Po uvaření osušte. Rozpalte olej ( možno i ve fritovacím hrnci ) a kachnu do něj ponořte.
Kachnu usmažte do červenofialova. Podávejte s ostrou omáčkou kim-chi, rýže
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé